HEJ!

Tack igen för att du valt Dala Solenergi som din leverantör av solceller. Vi vill att du ska få bästa möjliga start med din nya anläggning. Därför får du här några bra tips samt ett erbjudande som kan ge dig ett presentkort på 500 kronor.

Bli en klimatambassadör. Även de små handlingarna är viktiga. Tillsammans hjälper vi till för en bättre planet.

Nu när er solcellsanläggning sitter upp och har börjat producera el har ni säker flera i er omgivning som är nyfikna av ett liknande upplägg. Vi tror att allt fler hushåll kommer att investera i sin egen solcellsanläggning, även såklart era vänner och bekanta.

Vi har skapat ett program som vi kallar ”Klimatambassadör”
Så här funkar det: Tipsa oss om en vän. DalaSolenergi bokar upp en tid där vi gör en kostnadsfri beräkning av deras eventuella solcellsanläggning. I det fall er vän väljer en anläggning från oss så skänker vi 500 kr till organisationen ”Rädda Regnskog” samt att vi även ger dig ett presentkort på 500 kr från Hemköp.

Så allt du behöver göra  är att tipsa oss om några vänner i formuläret nedan. Sen sköter vi resten!

Joakim tipsar

I filmen tipsar Dala Solenergis egen Joakim Dahlman om hur du kan komma igång bra med din solcellsanläggning samt att han även förklarar mer om hur du kan bli en Klimatambassadör.

Bli klimatambassadör!

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret. I det fall någon av de som du tipsar om väljer en solcellsanläggning från oss, så skänker vi 500 kronor till organisationen Rädda Regnskog samt att vi som tack även ger dig ett presentkort på 500 kronor på Hemköp.

Skräddarsydd solenergi

Vi erbjuder alltid en skräddarsydd lösning efter dina behov och förutsättningar, som inte kostar mer än den behöver och inte kompromissar med kvalitet och driftsäkerhet. Dala Solenergi arbetar för ett klimatsmart samhälle och en hållbar framtid. Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som vill producera din egen el.

Kontakt

Dala Solenergi AB
Kontor:
Jaktstigen 20
784 50 BORLÄNGE
E-post: info@dalasolenergi.se

Kontakt

Mobil: 0727-478 072